Search
<< 

Press

Kategorier
Nyckelord

2019
18 Okt

Man greps på E18 med rattar och cyklar i lasten

2019-10-18 08:00
Vid tiotiden på torsdagskvällen stoppade polisen en lastbil på E18 i Västerås. I lastbilen hittades en större mängd misstänkt stöldgods, och en man har nu anhållits misstänkt för brott.

Det var strax innan tio på torsdagskvällen som lastbilen stoppades på E18 för en kontroll.

– Vid kontrollen anträffades en större mängd gods i lastutrymmet, det var allt från cyklar till rattar och krockkuddar, säger Per Andersson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

Polisen fattade efter kontrollen misstankar om att godset i lastutrymmet var stulet, och en man i 45-årsåldern greps. Mannen anhölls senare misstänkt för stöld alternativt häleri.

– Det är lite oklart vad det landar i ännu, vi försöker nu utröna var godset kommer ifrån, säger Per Andersson.Den senaste tiden har flera stölder ur bilar skett i Västmanland och i kringliggande län, senast natten till fredagen stals en ratt ur en BMW i Köping.
 Om det finns något samband mellan dessa stölder och den anhållne mannen är ännu oklart.Polisen misstänker vidare att fler personer kan vara inblandade i ärendet, men på fredagen satt endast mannen i 45-årsåldern anhållen.

Publicerat 20191017 VLT Västerås kommun Foto: Johan Nilsson / TT Bild: TT Maria Hall maria.hall@mittmedia.se
Kategorier:
Kategorier
Nyckelord

Copyright 2024 Smartsand