Search
<< 

Press

Kategorier
Nyckelord

2019
15 Jan

SmartDNA först ut att certifiera MärkDNA-produkt enligt SSF 1098

2019-01-15 08:00
SmartDNA först ut att certifiera MärkDNA-produkt enligt SSF 1098
Den nya normen för MärkDNA, SSF 1098 specificerar krav på såväl produkten som leverantören och är framtagen i ett samarbete mellan Polismyndigheten, Larmtjänst, leverantörer och Stöldskyddsföreningen.
– För privatpersoner och andra kunder som vill stöldskyddsmärka sina ägodelar finns nu för första gången i Sverige en gemensam norm som säkerställer en lägstanivå på MärkDNA-produkteroch vi erbjuder certifiering enligt den normen från och med den 1 januari, säger Mårten Wallén, VD för SBSC.
Märkningen ska förebygga stölder och underlätta identifiering av stulna objekt.För polisen är det av yttersta vikt att kunna referera till en norm som ger förutsättningar att ”Detektera –Säkra –Identifiera” varför de laboratorier som analyserar MärkDNA-produkten och identifierar den unika koden ska vara kvalitetsgodkända av Polismyndigheten, Nationellt Forensiskt Centrum (NFC). – Vi på SmartDNA ser det som en självklarhet att certifiera oss enligt SSF 1098. Dels för att det är en kvalitetsstämpel i Sverige, men också för att kunden ska känna trygghet i att de valt en kvalitetssäkrad produkt. SmartDNA ställer höga krav på oss och vår produkt, därför är det extra viktigt att vår produkt är testad och certifierad enligt de krav som finns, säger Gustaf Juhlin, CEO för SmartDNA. 14 januari 2019 #Nyheter#Produktcertifiering SmartDNA Protection Nordic, Gustaf Juhlin

Relaterade bilder

Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
Kategorier
Nyckelord

Copyright 2023 Smartsand